Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Selecciona com a mínim 2 projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Pressupost 300.000 €
Assignat 0 € Pressupost 300.000 €

Vota!

Millores per evitar els encreuaments perillosos

Donar continuïtat a les millores de mobilitat realitzades a la carretera de Vilassar de Dalt fent actuacions concretes com ara la construcció d'un pas elevat de vianants davant la Biblioteca (similar al que hi ha a la carretera de Vilassar de Dalt a l’alçada del carrer de la Unió) i millores a les voreres per fer-les accessibles. El pendent que hi ha a la vorera del carrer de la Mercè per creuar la carretera és molt perillós per a les persones que van amb cadira de rodes o similars. La proposta també incorpora la pacificació dels entorns escolars dels centres educatius El Dofí, Mar Nova i Institut. (Proposta del Taller de parelles lingüístiques) 


Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir