Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

L'Ajuntament té aprovada una ordenança amb un preu públic, un model de tarifació que cada vegada adopten més ciutats i que se segueix a Europa.

La votació dels Pressupostos Participatius es farà durant el mes de novembre. S'informarà de les dates i dels detalls de la votació a través dels canals de comunicació habituals.

Incentivar l'ús de vehicles elèctrics amb punts de càrrega gratuïts

Avatar: Noemi Noemi Rebutjada
Sabem que és urgent reduir les emissions de gasos contaminants. Hi ha una aposta per la mobilitat elèctrica, i Premià de Mar no hauria de quedar enrere. Si bé s'han instal·lat carregadors a diferents punts del municipi, els preus de càrrega estan molt per sobre dels preus de l'electricitat que tenim a les llars, fent de barrera per a la gent que no disposa de pàrquing propi on instal·lar-se un punt de càrrega privat. Molts municipis ja ho ofereixen: Mataró, Montgat, Vilassar de Dalt, Cabrera...
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir