Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Hi ha un pressupost aprovat per part de la Diputació de Barcelona, propietària de la carretera, per actuar a totes les cruïlles amb terme municipal de Premià de Mar. El cost total de l'actuació superarà els 300.000€. El projecte s'ha de tenir enllestit aquest 2024 per executar-lo durant el 2025.

La votació dels Pressupostos Participatius es farà durant el mes de novembre. S'informarà de les dates i dels detalls de la votació a través dels canals de comunicació habituals.

Rotonda o semàfor a carretera Vilassar de Dalt amb Pintor Pau Roig/Unió

Avatar: Noemi Noemi Rebutjada
La carretera de Vilassar de Dalt està molt transitada i, al ser de doble sentit, costa molt poder-la travessar en els punts on no hi ha cap regulació del trànsit. Actualment molts carrers que van del centre cap a la zona propera a Vilassar tenen semàfor (Gran Via, Capitans de Mar / Pompeu Fabra). Però no és així als que van en direcció contrària (de la zona propera a Vilassar cap al centre), fent molt difícil creuar la carretera cap al centre, i generant-se situacions de perill
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir