Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Aquesta proposta no és de competència municipal, ja que la creació d’una cooperativa és potestat de totes aquelles persones que ho considerin oportú i els terrenys agrícoles disponibles a Premià de Mar són de titularitat privada. El Servei de Promoció Econòmica ofereix orientació i ajut per a fomentar l’autoocupació i la creació d’empreses i cooperatives.

La votació dels Pressupostos Participatius es farà durant el mes de novembre. S'informarà de les dates i dels detalls de la votació a través dels canals de comunicació habituals.

Dinamització de les terres agrícoles.

Avatar: Luzablue Luzablue Rebutjada
Premià de Mar encara conserva zones agrícoles de particulars que no s'aprofiten. Es proposa crear una cooperativa de treball agrícola i de consumidors per dinamitzar i cultivar les terres. Parlem de: - producte local ecològic - creació de llocs de treball - dinamització de la zona agrícola - creació d'empresa local - sostenibilitat local - respecte d'hàbitats naturals - conservació d'espècies locals flora i fauna - desgentrificació -recuperació de la cultura local
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir