Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La proposta ha estat rebutjada. La N-II és competència de la Generalitat, que ja té enllestit el projecte de pacificació de la via, per transformar-la en una via urbana amb dos carrils només, ampliació de les voreres costat muntanya i creació de carrils bici segregats. El projecte també inclou les connexions de l'N-II amb les principals vies del municipi. Per tant, això es farà, però depenem de les previsions de l'administració competent, que és la Generalitat.

La votació dels Pressupostos Participatius es farà durant el mes de novembre. S'informarà de les dates i dels detalls de la votació a través dels canals de comunicació habituals.

Pacificar camí ral .

Avatar: Monica Monica Rebutjada
Tot el camí ral pateix sorolls excesius del trànsit de la N-II però a part d'això el excés de velocitat del vehicles motoritzats sobretot a la part final de la població Camp de mar i Camp pou.la meva proposta seria possar mes semàfors que canviéssim quant es sobrepassen aquest límits possar radars fitxes;perquè els que es posen algun cop sense càmeres ja no tenen efecte ja que la gent ja ho sap i no els hi fa ni cas. fer voreres i tanques de protecció per protegir als vianants.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir